معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

وجود ۱۵۰ کلاس کانکسی در خراسان رضوی | افزایش ۲ دهم درصدی سرانه آموزش در حاشیه مشهد

  • کد خبر: ۴۳۶۹۹
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
وجود ۱۵۰ کلاس کانکسی در خراسان رضوی | افزایش ۲ دهم درصدی سرانه آموزش در حاشیه مشهد
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی گفت: ۱۵۰ کلاس درس کانکسی در استان وجود دارد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ جمع‌آوری کامل مدارس کانکسی کشور تا سال ۹۹، کاهش تعداد مدارس کانکسی در کشور، حذف تمام کلاس‌های کانکسی در خوزستان و... اخبار و روایاتی است که وجه مشترک همه آن‌ها وجود کانکس به جای کلاس درس است. کانکس‌ها برای مواقع بحران (مثلا سیل و زلزله) ساخته می‌شوند، اما محرومیت و نبود مدارس مناسب در برخی روستاها، مناطق عشایری و حتی حاشیه شهر‌ها باعث شده است استفاده از مدارس و کلاس‌های کانکسی به قاعده‌ای مرسوم در نظام آموزش‌وپرورش ما تبدیل شود.
 
هرچند تعداد کلاس‌ها و مدارس کانکسی در خراسان‌رضوی هر سال نسبت به سال قبل رو به کاهش است، اما نبود امکانات سرمایشی و گرمایشی و حضور تعداد زیاد دانش‌آموزان در یک کانس به عنوان مدرسه، هنوز هم در سیستم و نظام آموزشی کشور و استان ما وجود دارد. معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان درباره وجود مدارس و کلاس‌های کانکسی در استان می‌گوید: خیران در حوزه ساخت مدارس همراهی شایسته‌ای در افزایش سرانه آموزش داشته‌اند و همچنین دولت و مجلس تلاش کرده‌اند تا سهم دولت را برای تکمیل مدارس مشارکتی با کمک خیران در سال ۹۹ نسبت به سال‌های اخیر افزایش دهند.

محمدرضا خدادادی با بیان اینکه در استان مدرسه کانکسی نداریم، می‌افزاید: در استان مدارس پیش‌ساخته با مصالح سبک وجود دارد. شاید این‌مدارس از نگاه عامه کانکسی خطاب شود، اما از نظر ما کانکس فضای موقت و قابل‌حمل‌و‌جا‌به‌جایی است که اکنون این‌شکل مدرسه در استان نداریم.

وی با بیان اینکه اکنون حدود ۱۵۰ کلاس درس کانکسی به صورت موقت در استان دایر است ادامه می‌دهد: از کلاس‌های کانکسی با توجه به مهاجرت، جا‌به‌جایی دانش‌آموزان و تأخیر در پروژه‌های عمرانی به‌طور موقت استفاده می‌شود یا از آن‌ها در برگزاری برخی کلاس‌های درسی عشایر بهره خواهیم برد.

خدادادی تأکید می‌کند: مدرسه‌ای که با مصالح پیش‌ساخته مجهز شده و در گرما و سرما برای دانش‌آموز فضای تحصیلی فراهم کرده است، کانکسی محسوب نمی‌شود. کانکس‌ها در نواحی و مناطق مختلف استان مستقر می‌شود تا به شکل موقت نیاز آموزشی استان را برآورده کند.

افزایش ۲ دهم درصدی سرانه آموزش در حاشیه شهر

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان با بیان اینکه مدرسه‌ای در استان وجود ندارد که حداقل یک کلاس آن از ابزار و تجهیزات هوشمندسازی بهره‌مند نباشد می‌گوید: مصوبه مجلس در زمینه افزایش سهم آموزش‌وپرورش از محل فروش گاز برای تجهیز مدارس از ۲۰ درصد به ۵۰ درصد، تأثیر به‌سزایی در رشد تجهیز و نوسازی مدارس دارد و اعتبار آن به‌زودی به ادارات نوسازی ابلاغ خواهد شد.
 
امیدواریم امسال افزایش اعتبار ۱۵ تا ۲۰ درصدی در زمینه هوشمندسازی مدارس استان داشته باشیم.

خدادادی بیان می‌کند: با توجه به افزایش جمعیت ساکنان در حاشیه شهر مشهد در مناطق حاشیه شهر شاهد افزایش ۲ دهم درصدی سرانه آموزش هستیم، یعنی اگر میانگین در این‌مناطق رقم ۲.۸ درصد بوده، با وجود افزایش دانش‌آموز مناطق حاشیه‌ای این‌عدد به ۳ درصد رسیده است.

وی ادامه می‌دهد: هوشمندسازی مقوله‌ای فنی و وسیع است که فقط به معنای تجهیز مدارس به تخته هوشمند و یارانه نیست، بلکه باید محتوای آموزشی در این‌زمینه تهیه شود تا دبیران و دانش‌آموزان بتوانند از این‌امکانات به شکل صحیحی استفاده کنند. پس باید بستر بهره‌برداری از این‌امکانات را تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->